Alweer geen revolutie

Theater wil graag revolutionair zijn, maar heeft nog nooit een daadwerkelijke revolutie teweeggebracht. 

Wel schoonheid, vermaak, wrijving, tomaten en een uitnodiging om anders naar de wereld te kijken.

"Alweer geen revolutie" brengt al dat. Theater met passie voor iedereen.


"Voor boodschappen ga je maar naar de Albert Heijn."

Alweer geen revolutie

Stichting Alweer Geen Revolutie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  83588736.

Esther Noyon

artistiek leider/maker/acteur

Esther Noyon (1992) studeerde in 2020 af aan de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool de Trap in Amsterdam, speelde op het Fringe festival 2020 en in een virale video van BNN (2019). Theater is voor Esther de tweede liefde in het leven, naast keiharde rock ‘n roll. Klassiek geschoolde, kritische denker, onconventioneel en meer vent dan menige man.
Roemer Lievaart

Roemer Lievaart   

artistiek leider/maker/acteur

Roemer Lievaart (1967) studeerde scenario aan de Nederlandse Filmacademie (1992-1997) en deed de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool De Trap (2008-2011 en 2015-2016). Hij schreef het vuistdikke boek "Films Maken" (60.000 exemplaren verkocht), en toneelstukken (o.a. de pikzwarte zusterkomedie Hoekstenen). Hij regisseerde diverse stukken (Herzberg, Pinter, Beckett) en is sinds 2001 theaterdocent en professioneel improvisatieacteur, gespecialiseerd in het improviseren van complete toneelstukken. Hij treedt op en geeft les door het hele land en daarnaast in Italië, België, Zwitserland, India en op diverse festivals in Frankrijk, Estland, Finland en Duitsland.  En meer wijf dan menige vrouw.
Foto: Kim Hermans

Annemieke van Westerloo    

regisseur "Dus Jij Zegt!"

Annemieke van Westerloo is sinds 2004 werkzaam als actrice en theatermaker. Alles wat Annemieke maakt, speelt en regisseert is een uitnodiging vanuit het hart. Ze bevraagt het publiek met "wat maakt dat we de dingen doen zoals we ze doen?".

Een aantal van de voorstellingen die ze regisseerde werden geprogrammeerd voor festival Woest en Bijster, Sonsbeek Theater Avenue en Theater na de Dam.

www.vanwesterlooproducties.com

Eric Hafkamp
productie

Voormalig productieleider bij de vpro, bij programma's als Villa Achterwerk en vele andere.  Gepensioneerd, maar niet minder actief. Een relativerend licht in de duisternis.

ERIK VAN ROSMALEN
fotograaf

Erik van Rosmalen (1978) is sfeermaker. Niet dansend op de bar, maar met een camera of een pen. Schrijven of spelen, met tekst of met licht. Op de Fotovakschool leerde hij de knopjes van het vak. De kneepjes? Die komen in de praktijk. Nog elke dag. Zijn fotografie varieert van analoog klassieke schoonheid tot hedendaags digitaal schurend beeld. Want er moet visueel wél wat gebeuren.

ANdere Helden van de revolutie
(to be updated soon)

charles

Bestuur, (eigen)wijsheid, optimisme

BRAm

Techniek, inspiratie, liefheid

Katarina Dodic

Decor, kunstzin en loyaliteit

Norbert Hoven

Productie, enthousiasme en onbevreesdheid

Jordan Etheredge StalsWORTH

Decor, integriteit, betrokkenheid

ELISABETH VAN GALEN

Productie, experimenteerdrift en idealisme

Anna

Productie, eigenheid, doorzettingsvermogen

Annabelle

Decor, adviezen, grootsheid

DOUwe

Techniek, goedheid, gezelligheid

Franz

Muziek, vlijtigheid, vrolijkheid