Alweer geen revolutie

Theater wil graag revolutionair zijn, maar heeft nog nooit een daadwerkelijke revolutie teweeggebracht. 

Wel schoonheid, vermaak, wrijving, tomaten en een uitnodiging om eens heel anders naar de wereld te kijken.

Theatergroep "alweer geen revolutie" is niet anders.

Theater met passie voor iedereen.


"Voor boodschappen ga je maar naar de Albert Heijn."

Alweer geen revolutie

Esther Noyon  artistiek leider/maker/acteur

Esther Noyon (1992) studeerde in 2020 af aan de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool de Trap in Amsterdam, speelde op het Fringe festival 2020 en in een virale video van BNN (2019). Theater is voor Esther de tweede liefde in het leven, naast keiharde rock ‘n roll. Klassiek geschoolde, kritische denker, onconventioneel en meer vent dan menige man.

Roemer Lievaart   artistiek leider/maker/acteur

Roemer Lievaart (1967) studeerde scenario aan de Nederlandse Filmacademie (1992-1997) en deed de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool De Trap (2008-2011 en 2015-2016). Hij schreef het vuistdikke boek "Films Maken" (60.000 exemplaren verkocht), en toneelstukken (o.a. de pikzwarte zusterkomedie Hoekstenen). Hij regisseerde diverse stukken (Herzberg, Pinter, Beckett) en is sinds 2001 theaterdocent en professioneel improvisatieacteur, gespecialiseerd in het improviseren van complete toneelstukken. Hij treedt op en geeft les door het hele land en daarnaast in Italië, België, Zwitserland, India en op diverse festivals in Frankrijk, Estland, Finland en Duitsland.  En meer wijf dan menige vrouw.

Elisabeth van Galen  productie

Elisabeth (1999) is multidisciplinaire kunstenares in Amsterdam. Ze schrijft, danst, zingt, tekent, schildert, regisseert, acteert, doet performance art en drag. Ze studeert in 2022 af bij de opleiding Theatermaken aan Theaterschool De Trap in Amsterdam. Elisabeth vervlecht graag autonome beeldende kunst met podiumkunst. Revolutie betekent voor haar: volle overgave. Waarmee ze zich inzet voor de kunsten in het algemeen en de mensen daarachter.

Norbert Hoven   productie

Norbert Hoven (1988) is theatermaker en derdejaarsstudent Acteren aan Theaterschool de Trap. Na verschillende cabaretproducties richt hij zich daarnaast op het schrijven van kleinkunstliedjes. In 2016 nam hij deel aan een project van Easy Jet door met een trio in het vliegtuig een kerstconcert te geven voor het Guinness book of records (highest altitude christmas concert). Mogelijk spot u hem nu nog af en toe in het wild achter een stationspiano. Eigenlijk wilde hij piraat worden, maar omdat hij daarvoor te laat is geboren doet hij productie bij Alweer Geen Revolutie. Joho.