Alweer geen revolutie

Theater wil graag revolutionair zijn, maar heeft nog nooit een daadwerkelijke revolutie teweeggebracht. 

Wel schoonheid, vermaak, wrijving, tomaten en een uitnodiging om eens heel anders naar de wereld te kijken.

Theatergroep "alweer geen revolutie" is niet anders.

Theater met passie voor iedereen.


"Voor boodschappen ga je maar naar de Albert Heijn."

Alweer geen revolutie

Esther Noyon

artistiek leider/maker/acteur

Esther Noyon (1992) studeerde in 2020 af aan de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool de Trap in Amsterdam, speelde op het Fringe festival 2020 en in een virale video van BNN (2019). Theater is voor Esther de tweede liefde in het leven, naast keiharde rock ‘n roll. Klassiek geschoolde, kritische denker, onconventioneel en meer vent dan menige man.

Roemer Lievaart   

artistiek leider/maker/acteur

Roemer Lievaart (1967) studeerde scenario aan de Nederlandse Filmacademie (1992-1997) en deed de vierjarige acteursopleiding aan theaterschool De Trap (2008-2011 en 2015-2016). Hij schreef het vuistdikke boek "Films Maken" (60.000 exemplaren verkocht), en toneelstukken (o.a. de pikzwarte zusterkomedie Hoekstenen). Hij regisseerde diverse stukken (Herzberg, Pinter, Beckett) en is sinds 2001 theaterdocent en professioneel improvisatieacteur, gespecialiseerd in het improviseren van complete toneelstukken. Hij treedt op en geeft les door het hele land en daarnaast in Italië, België, Zwitserland, India en op diverse festivals in Frankrijk, Estland, Finland en Duitsland.  En meer wijf dan menige vrouw.
Foto: Jackie Mulder Photography

Katarina Dodić

scenograaf

Katarina Dodić (1979) is beeldend kunstenaar. Ze wordt geïnspireerd door verbanden en relaties die tussen mensen ontstaan en de daarbij horende verbinding. Zij laat zich niet leiden door kaders en gelooft in gelijkwaardigheid, waardoor ze haar creativiteit binnen verschillende vormen van kunst kan uiten, zoals decorontwerp en -bouw. Geboren en getogen in Servië, waar ze de opleiding in klassieke muziek heeft afgerond, ambieert Katarina om in de toekomst een eenmalig concert te organiseren voor piano en motorzaag.
Foto: Kim Hermans

Annemieke van Westerloo    

regisseur "Bier en Tieten - maatschappelijk verantwoordelijk theater"

Annemieke van Westerloo is sinds 2004 werkzaam als actrice en theatermaker. Alles wat Annemieke maakt, speelt en regisseert is een uitnodiging vanuit het hart. Ze bevraagt het publiek met "wat maakt dat we de dingen doen zoals we ze doen?".

Een aantal van de voorstellingen die ze regisseerde werden geprogrammeerd voor festival Woest en Bijster, Sonsbeek Theater Avenue en Theater na de Dam.

www.vanwesterlooproducties.com

ERIK VAN ROSMALEN
fotograaf


Erik van Rosmalen (1978) is sfeermaker. Niet dansend op de bar, maar met een camera of een pen. Schrijven of spelen, met tekst of met licht. Op de Fotovakschool leerde hij de knopjes van het vak. De kneepjes? Die komen in de praktijk. Nog elke dag. Zijn fotografie varieert van analoog klassieke schoonheid tot hedendaags digitaal schurend beeld. Want er moet visueel wél wat gebeuren.